Більш ніж на 6% перевиконаний план по доходах по загальному фонду міськбюджету Сєвєродонецька за перше півріччя цього року

За даними фінансового управління Сєвєродонецької міської ради, план по доходах по загальному фонду міського бюджету за І півріччя 2012 року виконаний на 106,3%. Перевиконання дозволило збільшити доходну та видаткову частини загального фонду на 1 млн. 9 тис. 943 грн. Про це повідомляє відділ по роботі з засобами масової інформації Сєвєродонецької міськради.

Додаткові кошти по загальному фонду спрямовані, зокрема, на оздоровлення дітей в літній період; придбання необхідних матеріалів для відкриття додаткових груп у дитсадку №26 на базі ЗОШ №2; реконструкцію та ремонт систем водопостачання та санвузлів в ЗОШ №14, №2, гуманітарно-естетичної гімназії та дитсадку №42, а також на ремонт систем опалення в школах естетичного виховання.

Також передбачаються кошти на підтримку КП «Жилсервіс», на проведення технічної інвентаризації та виготовлення технічних паспортів гуртожитків. Виділено додаткові кошти на виготовлення картографічної основи в районі озера Чисте.

Дохідна частина міського бюджету за спеціальним фондом збільшена на 1 млн. 852 тис. 528 грн. за рахунок перевиконання плану доходів від продажу земельних ділянок.

За рахунок додаткових асигнувань з бюджету розвитку виділено кошти на капітальний ремонт поливного водопроводу в сквері ім. М.В.Гоголя та внутрішньобудинкових електромереж будинку №4 по вул. Курчатова, придбання спецтехніки для комунальних підприємств міста, ремонт дорожніх знаків тощо.

Також виділено кошти на капітальний ремонт установ освіти та охорони здоров'я, придбання медичного обладнання.

Селищу Вороново передбачається виділення коштів на ремонт мереж зовнішнього освітлення.

Крім того, 24 липня створено «Сєвєродонецький центр первинної медико-санітарної допомоги». Таке рішення депутати прийняли на виконання п. 32.4 розділу III «Реформа медичного обслуговування» Національного плану дій на 2012 рік щодо впровадження Програми економічних реформ на 2010-2014 роки «Багате суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава», затвердженого Указом Президента України та з метою покращення надання первинної медичної (медико-санітарної) допомоги жителям Сєвєродонецька та прилеглих селищ.

Також з 1 вересня 2012 року відразу чотири додаткових дошкільних груп з'являться в дошкільному навчальному закладі №26 відділу освіти, але будуть розміщені у звільнених приміщеннях ЗОШ №2 по вул. Жовтневій, 1. Їх відкриття дозволить задовольнити запити батьків у наданні їх дітям місць у дитсадках.

Последние комментарии