Літо в таборі з денним перебуванням «Злагода»

А в таборі з денним перебуванням «Злагода», організованому при  навчально-виховному комплексі «Спеціалізована школа – колеґіум Національного університету «Києво-Могилянська академія» (НВК), кожен день насичений та цікавий. Дітлахам до вподоби різноманітні заходи, а саме: свято «Рух дарує насолоду»,  присвячене відкриттю «Євро-2012»; «День добрих справ»; «Коло друзів».

 

Пізнавальними для дітлахів стали заходи з нагоди Дня пам’яті та скорботи. Колегіанти з задоволенням спілкувалися з членом пошукової групи «Зірка» при ПрАТ «Сєвєродонецьке об’єднання Азот» С.З. Яциною, який розповів багато цікавого про історію нашого міста, про визволення його у 1943-му році.

Протягом місяця діти відвідали СДПЧ-25, музей ПрАТ «Азот». Припала  їм до душі виставка-репродукція «Сказ о Н. Рерихе» (Центр дитячої і юнацької творчості), яку провели Т.В. Тимощенко і І.Л. Жорнік.   Надовго за­пам’ятається екскурсія О.К. Головко «Сєвєродонецьк – моя гордість і краса».

Сподобалися екскурсії: до клубу акваріумістів «Світ океану», до Галереї мистецтв, міської бібліотеки. Цікавим і змістовним був «Туристичний експрес», організований Центром туризму, краєзнавства і екскурсій учнів­ської молоді. Незабутніми залишаться зустрічі з героями театральних вистав.

Керівництво та вихователі, діти та батьки табору «Злагода» висловлюють велику і щиру подяку організаторам літньої оздоровчої кампанії: головному спеціалісту відділу ос­віти Н.В.  Гаввіній, методисту Сєвєродонецького методичного Центру Т.Г. Єрмоленко  та працівникам Центру дитячої і юнацької творчості, Центру туризму, краєзнавства і екскурсій учнівської молоді, Центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді і мають надію на подальшу творчу і плідну співпрацю.

За матеріалами Sed-rada

Последние комментарии