Засідання виконкому міської ради 5 червня 2012

5 червня відбулося чергове засідання виконавчого комітету Сєвєродонецької міськради. Розглянуто більше 30 питань. З усіх прийняті відповідні рішення.

Зокрема, затверджено план проведення міських заходів, присвячених Дню скорботи і вшануванню пам’яті жертв війни в Україні. Намічено провести впорядкування територій братських могил, обелісків та пам’ятників. 22 червня, у день початку Великої Вітчизняної війни, пройде мітинг-реквієм з покладанням квітів до братської могили радянських воїнів на Меморіалі Слави. Також заплановано в храмах міста провести панахиду по жертвам війни в Україні. Протягом червня у міських бібліотеках відбудуться книжково-ілюстративні виставки, обговорення, інтерактиви з історії Великої Вітчизняної війни; у пришкільних та позаміських літніх оздоровчих таборах - бесіди, історичні години, конкурси дитячих творчих робіт, присвячені Дню скорботи і вшануванню пам’яті жертв війни в Україні. 

В останню неділю червня в Україні відзначається День молоді. Відповідно до плану заходів, затвердженого на засіданні, з нагоди цього свята 20 червня відбудеться нагородження кращих представників сєвєродонецької молоді. 23 червня о 17.00 біля міського Палацу культури проводитиметься молодіжний проект «Лидеры перемен». До Дня молоді в міських бібліотеках протягом червня відбудуться книжкові виставки, он-лайн конференції; у пришкільних та позаміських оздоровчих таборах - святкові заходи, спортивні змагання та концертно-розважальні програми. У рамках діяльності майданчиків відпочинку ДЮСШ відділу у справах сім’ї, молоді та спорту пройдуть спортивні змагання.

28 червня наша держава святкуватиме 16-ту річницю Конституції України. Виконком міської ради затвердив план заходів. Цього дня відбудеться урочисте покладання квітів до пам’ятника Т.Г. Шевченку. У міських бібліотеках у червні проходитимуть тематичні бесіди, бібліографічні огляди, літературні вікторини, книжково-ілюстративні виставки. Чимало заходів пройде у позашкільних закладах міста, майданчиках відпочинку та літніх оздоровчих таборах. Тут діти візьмуть участь в історичних вікторинах, засіданнях клубів, конкурсах дитячих творчих робіт, присвячених 16-й річниці Конституції України. У позашкільні та позаміські дитячі заклади оздоровлення та відпочинку приїдуть з концертно-розважальними програмами художні колективи міського Палацу культури. А сєвєродонецькі спортсмени присвятять Дню Конституції України фізкультурно-масові і спортивні змагання, походи, екскурсії. Планом передбачається взяти участь в обласній молодіжній акції «Конституція: вибір молоді – майбутнє України».

Затверджено рішення про надання жилої площі у гуртожитках. Ним передбачається, згідно з чергою, надати кімнати у гуртожитках шістьом сім’ям – по пр. Космонавтів, 18-А; одній сім’ї – по вул. Гагаріна, 70-А; одній особі – по вул. Маяковського, 26.

Відділу капітального будівництва міськради надано дозволи на капітальні ремонти (утеплення) житлових будинків за адресами: вул. Леніна, 52; вул. Жовтнева, 15; вул. Федоренка, 15; вул. Гоголя, 8; вул. Першотравнева, 25.

Серед інших прийняті рішення про захист прав малолітніх; встановлення режиму роботи та оформлення права власності на деякі об’єкти тощо.

Інформація прес-служби Сєвєродонецької міської ради

Последние комментарии