Турнір для маленьких комп’ютерних геніїв

Вже стало традицією проведення міського турніру з інформаційних технологій для молодших школярів «Компікзнайка», організатором якого є Сєвєродонецька гуманітарно-естетична гімназія. Основна мета цього заходу – надання обдарованим та талановитим маленьким учням можливості якомога ширше i повніше розкрити себе, виконуючи завдання з інформатики та логіки. Є й супутня – подальша популяризація інформатики серед школярів. Втім, кожен такий турнір перетворюється для дітей на маленьке свято. 

Ось і наприкінці нинішнього навчального року гімназія знову відкрила двері юним знавцям інформатики – учням четвертих класів загальноосвітніх навчальних закладів міста. У інтелектуальних перегонах взяли участь команди колегіуму, гімназії, середніх загальноосвітніх шкіл №2, 4, 6, 8, 14, 15, 16, 19 та середньої спеціалізованої школи № 17. Турнір проводився за кількома рівнями: логічний рівень, рівень алгоритмів, рівень кросвордів, безпечний рівень, рівень кодування. Діти з захопленням долали їх за наданим маршрутним листом. Час був обмежений, але члени команди спільно вирішували задачі, і на перевірку подавали єдині командні розв’язки.

До складу журі та групи експертів кожного рівня входили вчителі навчальних закладів міста. Вони й провели оцінку поданих розв’язків згідно з вимогами турніру та критеріями оцінювання кожного рівня.

Переможцем конкурсу стала команда СЗШ №14 – перше місце, друге місце у команд гімназії та НВК, на третьому також дві команди: СЗШ №6 та СЗШ №15. 

Щиро бажаємо усім учасникам турніру подальших успіхів і невтомності на шляху пізнання!

Джерело: sed-rada

Последние комментарии