Залишки і використання енергетичних матеріалів та продуктів перероблення нафти підприємствами Луганської області

Підприємствами та організаціями усіх видів економічної діяльності у березні 2012р. використано: вугілля кам’яного – 674,9 тис.т, мазутів топкових важких – 21,4 тис.т, газойлів (палива дизельного) – 9,4 тис.т, бензину моторного – 3,7 тис.т.  Крім того, населенню через мережу АЗС реалізовано бензину моторного – 7,2 тис.т та газойлів (палива дизельного) – 2,0 тис.т.

Порівняно з березнем 2011р. збільшились загальні обсяги споживання мазуту топкового – на 10,9%, вугілля кам’яного – на 2,3%, газойлів (палива дизельного) – на 1,1% та зменшилося споживання бензину моторного – на 9,8%.

Основними споживачами вугілля кам’яного залишаються підприємства та організації міст Алчевська і Луганська, у яких обсяги використання вугілля кам’яного становили більш ніж 85% від загальних обсягів по області.

Станом  на 1 квітня 2012р. на підприємствах та організаціях у запасах нараховувалось: вугілля кам’яного – 1,8 млн.т, газойлів (палива дизельного) – 104,4 тис.т, бензину моторного – 66,3 тис.т, мазутів топкових важких – 40,8 тис.т. Порівняно з відповідною датою попереднього року збільшилися запаси вугілля кам’яного, газойлів (палива дизельного), а бензину моторного та мазутів топкових важких навпаки зменшилися.

Головне управління статистики у Луганській області

 

 #

спасибо, КЭП, а что все это

спасибо, КЭП, а что все это значит?

 

Настройки просмотра комментариев

Включен режим "только для чтения".
Выберите нужный метод показа комментариев и нажмите "Сохранить установки".

Последние комментарии