Lauffer Group представляє рекордний «Коровай миру»

За ініціативою засновника  Lauffer Group Олександра Лєщинського перший «Коровай миру» народився на Масляну 2017 року у Покровську Донецької області. Сім наших хлібозаводів у Донецькій та Луганській областях випекли сім «Короваїв миру» та передали їх дітям-сиротам, переселенцям із зони бойових дій, воїнам АТО. Багатотисячний колектив компанії вирішив надалі випікати їх, поки не прийде мир на українську землю. Ініціативу підтримали харківські хлібопіки, які вирішили створити рекордний «Коровай миру» вагою 555 кілограмів.

21 серпня 2017 року о 10:00 у Харкові на хлібокомбінаті «Слобожанський» (Салтівське шосе, 129) представники Національного реєстру рекордів розпочнуть процедуру зважування та фіксації рекорду в номінації «Найважчий коровай».

22 серпня 2017 року коровай-рекордсмен очікують на відкритті Сорочинському ярмарку, де під гаслом «Будемо випікати «Короваї миру», поки не настане мир!» його представлять гостям та відвідувачам. Рекордний «Коровай миру» складається з тематичних частин, присвячених національному прапору та малому гербу України, 11 містам, в яких працюють хлібозаводи Lauffer Group. Потім планується вручення тематичних короваїв представникам міст та областей для передачі їх на місцях дітям, військовим, та людям, які потребують суспільної допомоги. Планується, що на Сорочинському ярмарку харківські хлібопіки передадуть ініціативу «Коровай миру» своїм колегам  з Одеси, Дружківки та Маріуполя. Які, в свою чергу, на День своїх міст – 2 вересня в Одесі, 9 вересня у Дружківці та 10 вересня у Маріуполі передадуть «Короваї миру» місцевим жителям.

23 серпня2017 року у День Державного Прапору України представники Lauffer Group спільно з місцевою владою передадуть «Короваї миру» дітям, військовим та людям, які потребують суспільної допомоги у Харкові, Одесі, Білгород-Дністровському, Подільську, Дружківці, Костянтинівці, Кураховому, Маріуполі, Покровську, Сєвєродонецьку та Селидовому.

Довідка

Засновник компанії  Lauffer Group – Олександр Лєщинський. До складу компанії входять 11 хлібозаводів (7 з них – в зоні АТО), які випікають щодня більше мільйона буханок якісного та доступного за ціною хліба. Щодня, незважаючи на інтенсивні обстріли, хлібозаводи компанії доставляють хлібобулочні вироби мешканцям Авдіївки та інших прифронтових міст. Lauffer Group, попри втрачені через російську агресію та окупацію виробничі потужності у Криму та на Донбасі, попри рейдерське захоплення Слов’янського олійноекстракційного заводу та спроби «Сбербанку Росії» відібрати «Одеський коровай», продовжує у багатьох куточках нашої держави забезпечувати громадян України доступними та якісними хлібобулочними виробами. Компанія продовжує вирішувати проблеми не за рахунок споживачів, а завдяки високій кваліфікації працівників та модернізації виробництва та звертається до всіх учасників ринку не підвищувати необґрунтовано ціни на продукцію. До 30% нашої продукції – якісні та доступні сорти хлібу. Зараз компанiя, як член Американської торговельної палати, активно веде перемовини з іноземними партнерами щодо інвестицій у переробну галузь та побудову сучасних хлібозаводів. 

Последние комментарии