Відбулось І пленарне засідання 31-ї (позачергової) сесії міської ради

31 липня 2017 року о  14.00 відбулося І пленарне засідання 31-ї (позачергової) сесії Сєвєродонецької міської ради VII скликання. Його провів міський голова Валентин Казаков.

У ході засідання депутати розглянули більше шістдесяти проектів рішень. Передусім, вони стосувалися земельних питань. Розглянули в ході сесії і кілька нагальних питань.

Враховуючи подання Територіального управління державної судової адміністрації України в Луганській області, вирішили затвердити список присяжних кількістю 25 осіб. З метою оснащення правоохоронних органів та комунальних служб сучасними технічними засобами відеоспостереження та візуального контролю для безперервного моніторингу оперативної обстановки в місті,  депутати затвердили «Міську цільову програму створення та розвитку системи відеоспостереження м. Сєвєродонецька на 2017р.». Коментуючи рішення, міський голова Валентин Казаков зазначив, що програму буде реалізовано у три етапи. По-перше, це розробка комплексного проекту відповідно до технічного завдання міського відділу Національної поліції України, закупівля обладнання. По-друге, влаштування серверної частини системи відеоспостереження та робочого місця оператора в міському відділі Національної поліції України, створення комунікаційної мережі, що охоплює 10 існуючих відеокамер та 25 нових. По-третє, встановлення та підключення до комунікаційної мережі  нових відеокамер.

Для більш ефективного здійснення повноважень Сєвєродонецької міської ради, сприяння вирішенню завдань з реформування та розвитку місцевого самоврядування,  захисту  прав та інтересів територіальної громади м. Сєвєродонецька, міська рада вирішила вступити до Асоціації органів місцевого самоврядування Луганської області, надати міському голові повноваження з представництва Сєвєродонецької міської ради в органах управління Асоціації органів місцевого самоврядування Луганської області.

Також на сесії була прийнята «Міська цільова програма «Шкільна парта» на 2017 р.»

«Програма спрямована на вирішення питань щодо оновлення матеріально-технічної бази дошкільних та загальноосвітніх  навчальних закладів міста Сєвєродонецька, профілактики та зниження рівня захворювань опорно-рухового апарату у дітей, збереження і зміцнення їх фізичного здоров’я» - підкреслив Валентин Казаков.

Наступне пленарне засідання 31-ї (позачергової) сесії міської ради вирішено провести 10 серпня 2017 року о 13.00.

 

Відділ внутрішньої політики та зв'язків з громадськістю Сєвєродонецької міської ради

  • dsc_0008a.jpg
  • dsc_0100_0.jpg
  • dsc_0160.jpg

Последние комментарии