Лікарні Сєвєродонецька на 100% відсотків забезпечені засобами дезінфекції

Лікарні Сєвєродонецька на 100% відсотків забезпечені засобами дезінфекції

За рахунок міського бюджету лікарні Сєвєродонецька на 100% відсотків забезпечені засобами дезінфекції.

Про це на своїй сторінці в Фейсбук повідомила депутат Сєвєродонецької міської ради, посилаючись на начальника відділу охорони здоров’я Сєвєродонецької міської ради пана Водяника.

"Тобто НЕ ТРЕБА ПРИНОСИТИ В ЛІКАРНЮ ЗАСОБИ ДЕЗІНФЕКЦІЇ (дезактин, миючі та чистячі засоби, тощо), - написала Ніжельська, - Будь які вимоги приносити подібні речі є неправомірними. Коли на тумбочках у відділеннях лікарні з’являються переліки засобів, які треба принести та передати сестрі-господарці, Ви маєте право не звертати уваги на ці паперці".

Депутат вважає, що це перший крок на непростому шляху винищення зловживань в медичній сфері. "Моє депутатське звернення до головного лікаря, в якому я запитую кому, коли і як дістаються лікарські засоби, які придбали за бюджетні кошти залишаються без відповіді. Я вважаю це прямим перешкоджанням депутатській діяльності, за що передбачена кримінальна відповідальність. На наступному тижні нанесу візит до УОЗ, якщо відповіді не буде – викличу поліцію та офіційно напишу заяву про скоєння злочину. Люди мають право знати, які ліки куплені за бюджетні кошти та є в наявності в лікарнях", - пише Ніжельська.

Список, що надавався пацієнтам лікарні в Сєвєродонецьку

Последние комментарии