На Луганщині поповнився парк автомобілів швидкої допомоги

На Луганщині поповнився парк автомобілів швидкої допомоги

Сьогодні розвиток медицини в області знаходиться на особистому контролі голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Юрія Гарбуза. Про це повідомляє ЛОДА.

За дорученням очільника області облдержадміністрація вирішує питання щодо створення централізованої диспетчерської служби Луганського обласного центру екстреної медичної допомоги та поновлення парку санітарного автотранспорту (до 50 автомобілів) цього закладу.

Адже у зв’язку із захопленням частини області російсько-окупаційними військами та озброєними банформуваннями значна кількість нових автомобілів цієї служби залишилася на території непідконтрольній українській владі.

Днями Служба екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Луганщини отримала три сучасні спеціалізовані санітарні автомобілі швидкої допомоги марки «FORD» для надання цілодобової меддопомоги населенню, що мешкає на території області підконтрольній українській владі.

Ця подія відбулася за ініціативи Міністерства охорони здоров’я України, сприяння Міжнародного благодійного фонду «Карітас України», Посольства Канади та Конгресу Українців Канади.

Последние комментарии