В Головному управлінні Національної поліції підвели підсумки оперативно-службової діяльності за 2016 рік

В Головному управлінні Національної поліції підвели підсумки оперативно-службової діяльності за 2016 рік

Сьогодні у Головному управлінні Національної поліції в Луганській області відбулась підсумкова нарада з керівниками служб Головного управління та відділів поліції області.

Про результати щодо протидії злочинності доповідав полковник поліції Віктор Радак, який зазначив, що незважаючи на те, що ефективність розкриття злочинів наприкінці минулого року помітно зросла, але все ще мають місце недоліки та проблеми в оперативній діяльності. Навів фактаж в яких підрозділах недопрацьовують керівники, де формально ставляться до виконання своїх обов’язків, тощо.

Про стан дисципліни та законності доповів полковник поліції Олександр Федотов, який зазначив, що саме від особистого прикладу керівників, чітко організованої роботи з особовим складом, вміння навчити, підказати, зорганізувати та проконтролювати, а також турботи про кожного підлеглого працівника залежить і «клімат» в колективі, і результати роботи.
Обговорили на нараді і кадрові проблеми, і психологічно-емоційний стан особового складу, і взаємодію між підрозділами, які сьогодні не підпорядковуються безпосередньо начальникові Головного управління, з оперативними службами, слідчими підрозділами та Управлінням превентивної діяльності.

Після заслуховування результатів оперативно-службової діяльності підрозділів, начальник ГУНП полковник поліції Сергій Коміссаров, який головував на нараді, звернув увагу присутніх керівників на основні недоліки та допущені прорахунки в роботі, чітко визначив реальні шляхи їх вирішення.

Головний поліцейський проінформував присутніх про роботу, яка проводиться керівництвом щодо фінансового та матеріально-технічного забезпечення особового складу. Розповів про результати реалізації соціальної програми (за сприянням Міністра внутрішніх справ) щодо забезпечення працівників поліції службовим житлом.

Наприкінці наради кращим співробітникам поліції були вручені нагороди від імені Президента та Міністра внутрішніх справ України.
І, як вже стало доброю традицією, запровадженою Сергієм Анатолійовичем для стимулювання та підняття морального духу особового складу луганської поліції, сьогодні знову кращим відділам поліції вручили службовий автомобіль, комп’ютерну та іншу оргтехніку.

Та, ключі від нового службового автомобілю отримав Троїцький відділ поліції, а Попаснянському відділу поліції вручили комп’ютерну техніку.

 

Відділ комунікації поліції Луганської області

Последние комментарии