Задля чистого довкілля

Задля чистого довкілля

Сєвєродонецький міський Центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді переможець Конкурсу з підтримки молодіжних громад задля чистого довкілля.

З метою розвитку потенціалу дитячих та молодіжних об’єднань в питаннях сталого розвитку, привернення уваги місцевої влади, громадськості до екологічних проблем міст, залучення до природоохоронної роботи учнівської молоді, поширення екологічної обізнаності, в листопаді 2016 року Партнерською мережею «Освіта в інтересах сталого розвитку» в рамках реалізації проекту Програми малих грантів Програми розвитку ООН та Глобального екологічного фонду, спрямованого на підтримку дій молоді задля чистого довкілля, було оголошено конкурс щодо сприяння молодіжній громаді у розвитку потенціала для виконання міжнародних зобов’язань з питань освіти для сталого розвитку та біорізноманіття.

Сєвєродонецький міський Центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молодістав одним із переможців Конкурсу з підтримки молодіжних громад задля чистого довкілля.

Ідея проекту, який поданий на конкурс полягає в приверненні уваги до забрудненості міста, залучення учнів до практичної природоохоронної діяльності, поширення екологічної обізнаності та свідомості дітей, батьків, населення та громадськості міста. Цим дитячим Проектом передбачається проведення фото- висвітлення діяльності людини як творця та руйнівника природи та супровідних заходів з підвищення екологічної свідомості та знань, таких як майстер-класи, конкурси- виставки, фестивалі, фотовиставки «Створюємо чи руйнуємо?», «Наша країна у світлинах».

Для реалізації зазначеної діяльності проектом Програми малих грантів Програми розвитку ООН та Глобального екологічного фонду підтримано закупівлю фото- обладнання (фотоапарату, штативу, принтеру, машинку для різання фото- паперу).

22 грудня 2016 року відбулася зустріч вихованців Центра з експертом програми розвитку ООН Голубом Олександром Івановичем, який  вручив вихованцям  Центру фотообладнання для реалізації заходів проекту.

Педагогічний колектив та вихованці Центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді вдячнігромадській організації «Екологічне майбутнє» спільно з Партнерською мережею «Освіта в інтересах сталого,  розвиту в Україні» в рамках проекту  ПМГ ПРООН/ГЕФособистокерівнику ПРООН  Северіну Олександру Степановичу за підтримку реалізації проекту «Наша країна у світлинах».

 

Олена Зельська, директор СМ ЦЕНТУМ

  • ieko12.png
  • ieko13.png

Последние комментарии