Центр зайнятості – надійний партнер підприємця!

Центр зайнятості – надійний партнер підприємця!

Один з перспективних напрямків створення конкурентно-ринкового середовища  на сьогодні залишається - розвиток малого підприємництва.

Протягом багатьох років служба зайнятості сприяє розвитку власної справи для безробітних громадян. Завдяки всебічної підтримці та навчанню основам малого бізнесу у центрах зайнятості вже не один рік працюють у м.Рубіжне багато успішних підприємців, які були колишніми безробітними.

На сьогодні, дуже важливо, що для розвитку підприємництва можна отримати ще й міжнародну фінансову підтримку. Працівники центру зайнятості постійно інформують про навчальну програму ПРООН.

Проект ПРООН спрямований на те, щоб люди, які мають бізнесовий хист, почувалися впевненіше при виборі саме тієї сфери діяльності, яка дозволить максимально використати можливості для самореалізації і з упевненістю дивитися в майбутнє. Гарним стимулом для учасників програми є також перспектива взяти участь у грантовому конкурсі ПРООН. Для цього лише потрібно розробити цікавий і ґрунтовний бізнес – план, скласти який охоче допоможуть фахові тренери, а кошти, які виділяються переможцям безповоротно, будуть зовсім не зайвими для започаткування власної справи.

Анастасія Сторожко, яка перебувала на обліку у Рубіжанському центрі зайнятості вирішила взяти участь у грантовому конкурсі ПРООН. Вона успішно пройшла всі етапи конкурсу, ставши переможцем та отримала міжнародний грант для розвитку власної справи за напрямком фото та дизайнерські послуги. «Бажання та праця – головний секрет успіху», говорить Анастасія. Ми бажаємо їй успіху у розвитку майбутньої справи та запрошуємо всіх бажаючих бути рішучими та досягати своїх мрій.

Повільно, малими кроками ті, хто бачать себе успішними бізнесменами,  вливаються в малий бізнес - „простір масового виживання”. За таких умов майбутнє міста, і майбутнє країни зміниться на краще.

В.Логвинчук, начальник відділу активної підтримки безробітних Рубіжанського МЦЗ

  • ekeukeuk.jpg
  • 32423423k.jpg

Последние комментарии