У Сєвєродонецьку відкрили новий сервісний центр МВС

У Сєвєродонецьку відкрили новий сервісний центр МВС

23 листопада у Сєвєродонецьку Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков та керівник Головного сервісного центру МВС Владислав Криклія відкрили новий сервісний центр МВС, який замінить колишнє МРЕВ. 

Про це повідомляє Департамент масових комунікацій Луганської облдержадміністрації.

Це вже четвертий новий сервісний центр МВС, який відкриється в Україні. Не зважаючи на те, що на території Луганської області, де проводиться антитерористична операція і кожного дня бойовики обстрілюють територію підконтрольну українській владі, відкриття такого сервісного закладу є знаковим.

Центр розташований по вул. Маяковській 2а. У центрі надаватимуть адміністративні послуги з реєстрації та перереєстрації транспортних засобів, видачі та обміну посвідчень водія, допуску до перевезення небезпечних вантажів та інші послуги. 

Арсен Аваков оглянув приміщення, робочі міста працівників – адміністраторів центру, перевірив як працюють електронні арсенали щодо отримання «електронної черги» та поспілкувався із журналістами, повідомляє відділ комунікації ГУНП.

«Ми зробили ще один крок на шляху реформи. Наша мета – надавати якісний сервіс без корупції: відкриті офіси, сучасні технології, клієнтоорієнтований персонал, а також моніторинг роботи працівників та зворотній зв’язок. На цьому ми не зупинимось, а будемо розширювати перелік сервісних послуг для громадян», – зазначив Арсен Аваков.

Последние комментарии