Із залу суду

Насильство у сім’ї - нажаль, достатньо розповсюджене явище у сучасному суспільстві. Велика категорія кримінальних проваджень, які слухаються у суді, стосуються саме цих гострих побутових проблем.

Так, восени цього року, до суду спрямовано обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно місцевого жителя, за фактом умисного нанесення легких тілесних ушкоджень.

Установлено, що обвинувачений, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, внаслідок конфлікту на побутовому ґрунті зі своєю цивільною дружиною, умисно завдав велику кількість ударів по різним частинам тіла, спричинивши потерпілій численні забої, синці, садна.

Сєвєродонецька місцева прокуратура забезпечує у повній мірі державне обвинувачення винуватців даної категорії проваджень. Злочинця чекає справедливе покарання за вчинення інкримінованого йому кримінального правопорушення.

Довідково: санкція ч. 1 ст. 125 КК України передбачає покарання у вигляді штрафу до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк до двохсот годин, або виправними роботами на строк до одного року.

 

Зінченко Ю.С.,  прокурор Сєвєродонецької місцевої прокуратури 

Последние комментарии