Правовий форум-театр пройшов у Сєвєродонецьку

Правовий форум-театр пройшов у Сєвєродонецьку

Педагоги, представники культурних закладів Луганщини та громадські активісти взяли участь у Форум-театрі, що проходив 16 листопада у приміщенні Луганської регіональної організації Національної спілки журналістів України.

Захід проводив в рамках соціального проекту «ПОЛіС» (Поліція і спільнота), та націлений на покращення взаємодії населення та патрульних поліцейських, підвищення правових знань, зниження соціального напруження.

Форум-театр – нова форма роботи. Це моделювання певної ситуації, яка може трапитись з кожною людиною при спілкування с поліцією. Під час такої гри учасники навчаються, як правильно поводитись у таких ситуаціях, як спілкуватися з патрульними, та передусім, як не потрапляти в подібні ситуації та бути відповідальними громадянами. Важливим є те, що усі ролі, включно з правопорушниками та патрульними, грають звичайні люди, таким чином ситуація розглядається з обох боків

Відео ТРК СТВ

Під час заходу вчителі, представники культурних закладів та громадських організацій змогли оцінити нову форму роботи, щоб у подальшому використовувати її у своїй роботі.

Последние комментарии