Сєвєродонецькі підприємці перерахували до бюджету 5,9 млн грн плати за ліцензії

З початку 2016 року підприємцями м. Сєвєродонецька до бюджету спрямовано 5923,6 тис. грн платежів за ліцензії на право здійснення роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами, що на 3 млн грн більше, ніж за аналогічний період минулого року.

Нагадаємо, ліцензування роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами здійснюється згідно Закону України "Про державне регулювання виробництва і торгівлі спиртом етиловим, коньячним і плодовим, алкогольними напоями та тютюновими виробами".

Ліцензія видається за заявою суб'єкта господарювання.

У заяві повинно бути зазначено вид господарської діяльності, на провадження якого суб'єкт господарювання має намір одержати ліцензію. Додатково зазначаються адреса місця торгівлі, перелік реєстраторів розрахункових операцій (книг обліку розрахункових операцій), які знаходяться у місці торгівлі, а також інформація про них: модель, модифікація, заводський номер, виробник, дата виготовлення; реєстраційні номери посвідчень реєстраторів розрахункових операцій (книг обліку розрахункових операцій), які знаходяться у місці торгівлі, та дата початку їх обліку в органах державної фіскальної служби.

Крім того, разом із заявою необхідно подати платіжне доручення про сплату за ліцензію з відміткою банку.

 

ДПІ у м. Сєвєродонецьку

Последние комментарии