"Жива бібліотека" в Сєвєродонецьку

"Жива бібліотека" в Сєвєродонецьку

12 жовтня 2016 року в Сєвєродонецькій міській публічній бібліотеці пройшов перший захід – «Жива бібліотека «Патрульна поліція: співпраця з громадою»» - у рамках проекту «Моя нова поліція: громадська підтримка реформи Національної поліції».

Це спільний проект міжнародної організації IREX з Національною поліцією України, створений з метою підвищення обізнаності громадян та їх розуміння реформи.

Бібліотека у цьому проекті стала майданчиком для спілкування та провідником ідей між поліцією та громадою міста, що допоможе встановити взаємовідносини між поліцією та громадою. 

Це надасть реальну можливість позитивно впливати на громадську свідомість містян та зменшити кількість порушень, які залишаються без уваги перехожих, а як результат - вплинути на рівень безпеки в місті.

Формат заходу «Жива бібліотека» пропонує вільне спілкування між запрошеними представниками патрульної поліції та мешканцями міста, надає можливість задати питання, щодо реформи поліції та роботи патрульної поліції та почути кваліфіковану відповідь.

У результаті таких заходів та зустрічей, які будуть проходити у бібліотеці до лютого 2017 року, сподіваємося, що обізнаність мешканців Сєвєродонецька щодо діяльності патрульної поліції 
підвищиться та громадяни усвідомлять її важливості для безпеки у місті, що підвищить рівень довіри до поліції.

 

Юлія Біловицька, бібліотекар

Последние комментарии