Проблеми сімей загиблих учасників АТО у фокусі уваги обласної влади

Проблеми сімей загиблих учасників АТО у фокусі уваги обласної влади

11 жовтня у м. Сєвєродонецьку відбулась зустріч керівництва області з членами сімей загиблих учасників антитерористичної операції.
Захід відбувся у рамках обласного святкування Дня захисника України та Дня Українського козацтва, які відзначатимуться 14 жовтня на державному рівні. Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.

У зустрічі взяли участь заступник голови облдержадміністрації Ольга Лішик, керівники структурних підрозділів облдержадміністрації та територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, силових органів, представники волонтерських благодійних організацій, журналісти.

Ольга Лішик у своєму зверненні до присутніх зауважила, що на сьогодні зареєстровано 31 загиблого учасника АТО, народженого на Луганщині, також вона висловила слова підтримки та сердечну подяку батькам за те, що вони змогли виховати справжніх патріотів, які віддали своє життя, захищаючи Батьківщину.

У свою чергу родичі загиблих озвучили питання зі сфери соціального захисту, допомоги у перепохованні тіл загиблих, отримання підтверджуючих документів з різних органів і установ, надання освіти дітям загиблих учасників АТО.

Последние комментарии