Рубіжанин залишиться за гратами на 5 років за виготовлення, зберігання та збут наркотичних засобів

Рубіжанським відділом Сєвєродонецької місцевої прокуратури підтримано державне обвинувачення у кримінальному провадженні за фактом вчинення мешканцем Рубіжного кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 307 КК України (незаконне виготовлення, зберігання та збут психотропних речовин, вчинене повторно, особою, яка раніше притягувалась до кримінальної відповідальності за вчинення злочинів, пов’язаних з незаконним обігом наркотичних засобів), ч. 2 ст. 309 КК України (незаконне придбання та зберігання наркотичного засобу, вчинене повторно) та ч. 1 ст. 313 КК України (незаконне придбання та зберігання обладнання, призначеного для виготовлення психотропної речовини)

 

Досудовим розслідуванням встановлено, що обвинувачений незаконно виготовив та реалізував амфетамін, а також придбав марихуану та обладнання для виготовлення наркотичних та психотропних речовин.

За результатами судового розгляду винній особі призначено покарання у вигляді 5 років 1 місяця позбавлення волі з конфіскацією всього належного йому майна.

 

Прес-служба прокуратури Луганської області

Последние комментарии