Бойове зіткнення на попаснянському напрямку

Бойове зіткнення на попаснянському напрямку: ворог впритул наближався до позицій наших військовослужбовців.

Протягом минулої доби бойовики чотири рази відкривали вогонь у напрямку населених пунктів Попаснянського району, про це повідомив заступник голови облдержадміністрації Юрій Клименко.

Зокрема, ввечері російсько-терористичні війська три рази відкривали вогонь з автоматичних гранатометів та стрілецької зброї у напрямку села Новоолександрівка. Також у районі працював ворожий снайпер.

А після опівночі ворог впритул наблизився до позицій українських військовослужбовців поблизу сіл Новозванівка та Новоолександрівка. У ході бойового зіткнення бойовики протягом двох годин застосовували 82-мм міномети, зенітні установки, БМП, гранатомети різних типів, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю.

«Противник дає чітко зрозуміти, що розраховувати на здоровий глузд та відповідальність щодо мирного регулювання ситуації на Луганщині з їх боку не варто. Дводенне затишшя було нічим іншим, як підготовкою до провокації. Такі дії ставлять під сумнів досягнуті у Мінську успіхи», – прокоментував ситуацію Юрій Клименко.

 

Джерело: ЛОДА

Последние комментарии