На Луганщині поліцейські розшукали та повернули додому 10-річну дівчинку

На пошуки 10-річної дівчинки був піднятий весь особовий склад луганської поліції. Всю ніч шукали зниклу дитину. Поліцейські, рятівники, лісники та громадськість прочісували лісосмуги навколо смт. Білокуракине та прилеглі села.

До Білокуракинського відділу поліції звернувся житель с. Попівка Білокуракинського району про те, що 20 вересня о 15.30 пішла з дому та до теперішнього часу не повернулася його малолітня донька 2006 р.н. Зі слів батька дівчинка пішла до матусі на пасовище. Про те, коли матір повернулась з пасовища додому без донечки, спохватилися про відсутність дитини.

Для проведення розшукових заходів було створено зведений загін до складу якого був залучений весь особовий склад поліції, ДСНС, працівники Білокуракинського лісомисливського господарства, мешканці об’єднаної громади селищ Білокуракине та Попівка. Враховуючи особливості місцевості та несприятливі погодні умови було залучено автотранспорт підвищеної прохідності.

Керівництво зведеним загоном було доручено начальнику відділу УПД ГУНП в Луганській області полковнику поліції Дмитру Кашуті та начальнику Білокуракинського відділу поліції підполковнику поліції Дмитру Волошину.

Усю ніч велись пошукові роботи. Вранці о 07.15 дівчинка була знайдена на пасовищі на відстані 1 км від смт. Білокуракине. Дитинка жертвою злочину та протиправних дій не стала.

 

Відділ комунікації поліції Луганської області

Последние комментарии