День відкритих дверей для осіб, що перебувають на обліку в кримінально-виконавчій інспекції

День відкритих дверей для осіб, що перебувають на обліку в кримінально-виконавчій інспекції

20 вересня в Попаснянському районному центрі зайнятості було проведено День відкритих дверей для громадян, що перебувають на обліку в кримінально-виконавчій інспекції. Захід пройшов за участю представників кримінально-виконавчої інспекції Управління Державної Пенітенціарної служби України в Луганській області.

На заході спеціалісти центру зайнятості проінформували про ситуацію на місцевому ринку праці та про повний спектр послуг, що надаються службою зайнятості, ознайомили присутніх з переліком документів, необхідних для реєстрації. Також учасники розглянули стенди з вакансіями, за допомогою тач-скрінів шукали вакансії за різними професіями, переглянули паспорти підприємств району, на яких є вакантні робочі місця та посади, ознайомились із  призначенням функціональних секторів центру зайнятості. Особливу увагу було приділено центрам професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості, на яких можна здобути професії.

День відкритих дверей пройшов у цікавій та змістовній формі. Усі присутні із задоволенням активно брали участь у заході, задавали питання та отримали багато корисної інформації. На завершення зустрічі всі учасники пройшли тестування та отримали інформаційні матеріали центру зайнятості: буклети, брошури, листівки. 

 

Ю.Константинова, провідний фахівець з питань зайнятості відділу активної підтримки безробітних Попаснянського РЦЗ

Последние комментарии