Запрошуємо провести початок осені на озері в місті Сєвєродонецьк в рамках соціального проекту «Тримай баланс»

3 вересня на початку осені в Сєвєродонецьку буде тепло. Для продовження літнього відпочинку запрошуємо переселенців та місцевих мешканців на зустріч на Парковому озері в 11:00 в рамках соціального проекту благодійного фонду «Восток-SOS» – «Тримай баланс».

Метою проекту є інтеграція тимчасово переміщених осіб в новому соціумі за допомогою активного виду діяльності, спорту, спілкування сімей з дітьми представниками місцевого населення та ВПО. Також заплановано ще одна зустріч які відбудеться 10 вересня 2016 року.На захід запрошуються сім’ї з дітьми вимушено переміщених осіб та місцевих мешканців м. Сєвєродонецька та прилеглих населених пунктів.

Що робитимемо на заходах?

Навчимося керувати сплавним катамараном, потім покатаємося на ньому по озері. Катамаран унікальний плавзасіб для керування яким потрібна злагоджена робота всіх членів команди, якщо хтось не працює веслом то руху вперед не відбувається. Такі вправи дозволяють, найголовніше, навчитися співпрацювати разом та бути єдиною командою – єдиним суспільством, познайомитись більше та виявити схожість. Подолати страхи та забобони навіяні ЗМІ або чутками.

Приймемо участь в спільних спеціальних іграх на природі направлених на згуртування колективу.

Для малюків та тих хто не готовий для такого екстремального відпочинку на березі працюватимуть аніматори. Мами та папи зможуть отримати рекомендації від спеціалістів.

Будуть дитячі іграшки для активного відпочинку на природі.

Спільне поїдання смачного куліша.

Будуть предоставлені туристичні килимки для відпочинку.

Захід триватиме приблизно 6 годин.

Як потрапити на заходи?

Записатися за номером  телефону: (+38099)0784666 або по онлайн формі тут.

За декілька днів до заходу ми зателефонуємо Вам для підтвердження участі.

 

Заходи відбуваються в рамках проекту «Внутрішньо переміщені особи в трьох містах України: плани, перспективи, можливості для примирення», що реалізується за підтримки Міжнародного благодійного фонду «Український жіночий фонд».

 

Джерело: Восток-SOS

Последние комментарии