В результаті обстрілу 12 тисяч жителів Станично-Луганського району залишилися без води, світла та зв’язку

Ввечері 26 серпня внаслідок обстрілу російсько-терористичними військами було пошкоджено магістральну лінію електропостачання поблизу смт Станиця Луганська.

Протягом двох годин терористи з 82-мм мінометів, БМП та гранатометів різних типів вели масований обстріл у напрямку смт Станиця Луганська. У результаті пошкоджено лінію електропередач, а 12 тисяч абонентів у Станично-Луганському районі залишилися без зв’язку, водо- та електропостачання.

Ситуація ускладнюється тим, що місце пошкодження дроту магістральної лінії знаходиться в «сірій зоні», а підходи до нього частково заміновано.

«Наразі Луганська облдержадміністрація робить все можливе, аби жителі Станиці Луганської якнайшвидше отримали світло, воду та зв’язок. До місця подій виїхали 2 ремонтні бригади, в населених пунктах вже   працюють тимчасові електрогенератори. За дві години мешканці отримають воду», – заявив голова Луганської адміністрації Юрій Гарбуз.

Варто зазначити, що протягом вечора минулої доби та після півночі ворог 18 разів відкривав вогонь у напрямку населених пунктів Луганщини вздовж лінії розмежування. Інформації щодо втрат та руйнувань не надходило.

Последние комментарии