Рятувальники ліквідували 14 пожеж

За останній тиждень рятувальники 12 пожежно-рятувальної частини ліквідували 14 пожеж. Більшість з них виникли на відкритій території, це суха трава, чагарники, дерева.

Почастішали випадки виникнення пожеж на сходових клітинах житлових будинків, які захаращено побутовим сміттям. Жителі багатоповерхівок виносять сміття на сходову клітину та обладнують її під місця для куріння, що робити категорично заборонено. Здебільшого причинами виникнення пожеж є необережне поводження з вогнем невстановлених осіб та під час паління. Так 08.08.2016 через паління в нетверезому стані вникла пожежа в квартирі житлового будинку, в результаті якої постраждав господар квартири та був відправлений до міської лікарні з діагнозом гостре отруєння продуктам горіння. Трапляються випадки пожеж, коли палять та викидають недопалки з балкону, що призводить до загоряння сусідніх балконів і, як наслідок, квартир. Рятувальниками ДПРЧ-12 за останні 7 діб врятували 6 осіб та матеріальних цінностей на суму 300 тис.грн.

Шановні громадяни! Сєвєродонецьке міське управління ГУДСНС України у Луганській області закликає дотримуватись правил пожежної безпеки в побуті та під час відпочинку в лісі та на природі. Пам`ятайте: пожежу легше попередити, ніж загасити.

 

Прес-служба Сєвєродонецької міськради

Последние комментарии