На Луганщині почали формувати молодіжну раду при ЛОДА

На Луганщині почали формувати молодіжну раду при ЛОДА

Сьогодні, 29 липня, у Сєвєродонецьку в рамках Першого обласного молодіжного форуму «Дорогу молоді Луганщини» було сформовано ініціативну групу з 22 осіб, які виявили бажання увійти до складу обласної молодіжної ради при ОДА.

У форумі взяли участь близько 100 осіб – представники молодіжних громадських організацій, представники місцевої та обласної влади.

– Ми вже давно обговорюємо ідею створення обласної молодіжної ради. Я бачу в залі молодь, яка налаштована рішуче та має бажання діяти та співпрацювати з органами обласної влади. Я рад, що сьогодні ми зробили перші рішучі кроки до формування обласної молодіжної ради, – сказав начальник управління молоді та спорту ОДА Антон Волохов. Він додав, зі свого боку голова Луганської ВЦА Юрій Гарбуз ініціював ідею створення обласної молодіжної ради при ОДА та готовий співпрацювати з її представниками.

На новообраних представників ініціативної групи лягла відповідальна місія – підготувати своє бачення та стратегію роботи молодіжної ради при ОДА та до 15 серпня надати свої пропозиції в управління молоді та спорту облдержадміністрації.

Зазначимо, список представників ініціативної групи може бути доповнено.

Крім цього, в рамках Першого обласного молодіжного форуму «Дорогу молоді Луганщини» відбулось підписання Меморандуму про співпрацю між представниками молодіжних громадських об’єднань області та представниками обласної та місцевої влади.

Організатори Форуму громадська організація «Солідарність» за підтримки Луганського регіонального відділення Асоціації міст України в рамках проекту USID «Луганськ об’єднується: створення державно-публічного діалогу» та управління молоді та спорту Луганської облдержадміністрації.

Последние комментарии