У Кремінній пройшла зустріч зі спортсменами-паралімпійцями

У Кремінній пройшла зустріч зі спортсменами-паралімпійцями

Сьогодні, 20 липня, на базі обласного фізкультурно-оздоровчого центру «Олімп» відбулась зустріч зі спортсменами-призерами чемпіонату України з легкої атлетики серед осіб з порушенням опорно-рухового апарату, розумового і фізичного розвитку, порушенням зору. Про це повідомляє управління молоді та спорту Луганської облдержадміністрації.

Привітала спортсменів заступник голови облдержадміністрації Ольга Лішик та начальник управління молоді та спорту ОДА Антон Волохов.

Заступник голови ОДА поздоровила спортсменів із завойованими медалями та подякувала їм за працю та досягнення, якими вони прославляють Луганщину.

– 20 завойованих медалей – це високий показник. Проте цей показник неможливий без вашого тренера і наставника – Римми Федорівни Старостіної. Дякую вам, що ви всі свої сили та талант присвячуєте учням. Бажаю вам подальших успіхів на спортивному поприщі, – сказала Ольга Лішик. Вона додала, що обласна влада робить все можливе, аби тренувальний процес на території області для спортсменів-паралімпійців проходив більш комфортно.

Зі свого боку заслужений тренер України Рима Старостіна подякувала всім присутнім, та розповіла, як проходить тренувальний процес її підопічних, що зробили спортсмени для того, аби досягти таких високих результатів на одних з найважливіших змагань серед спортсменів-паралімпійців.

Після цього Ольга Лішик та Антон Волохов вручили всім учасникам змагань пам’ятні подарунки у вигляді рюкзаків та поспілкувалися зі спортсменами щодо їх вражень від участі у змаганнях та планів на майбутнє.

Последние комментарии