Юрій Гарбуз: «Проміжні вибори до Верховної Ради у 114-му окрузі відбулися»

Голова ОДА Юрій Гарбуз привітав з виборами, що відбулися на 114-му окрузі. Про це повідомляє Департамент масових комунікацій ЛОДА. Текст нижче.

"Проміжні вибори до Верховної Ради у 114-му окрузі відбулися. Станом на 20.00 попередньо в них взяло участь 40,92% виборців Біловодського, Марківського, Міловського, Новопсковського, Слов’яносербськогой, Станично-Луганського та частини Новоайдарського районів.

Хочу подякувати всім луганчанам, котрі незважаючи на спеку прийшли на виборчі дільниці та виконали свій громадянський обов’язок.

Наразі дільничні виборчі комісії розпочали підрахунок голосів, попереду ще оголошення результатів.

В цілому виборчий процес пройшов з незначними порушеннями, котрі були вчасно нейтралізовані завдяки професійним діям окружної та дільничних виборчих комісій.

Хочу подякувати також органам державної влади та правоохоронцям, які зробили все можливе, щоб вибори пройшли максимально прозоро та у відповідності з чинним законодавством.

Що ж до виявлених правопорушень, то переконаний: компетентні органи нададуть відповідні оцінки, всіх винних буде притягнуто до відповідальності.

Сподіваюсь, що підрахунок голосів відбудеться організовано та прозоро, не буде спроб викривлення результатів волевиявлення громадян, а виборці 114-го округа отримають свого законного представника у Верховній Раді."

Последние комментарии