В Боровеньках виявили наркотики та зброю

В Боровеньках виявили наркотики та зброю

Під час проведення профілактичного відпрацювання під умовною назвою «Мак» працівники поліції у ході санкціонованого обшуку у приватному будинку виявили 15 кг марихуани, обріз мисливської рушниці, ручну гранату Ф-1, напівавтоматичну нарізну рушницю, мисливську рушницю та 500 набоїв. 

Так, 1 липня, під час відпрацювання оперативної інформації, працівники 10-го територіального управління Департаменту протидії наркозлочинності (ТУ ДПН НПУ) спільно з рубіжанськими оперативниками у ході проведення санкціонованого обшуку у приватному будинку за адресою Кремінський район, с. Боровеньки, де мешкає раніше судимий 42 - річний чоловік, виявили та вилучили 15 кг марихуани, яку він зберігав у розфасованому вигляді, а також обріз мисливської рушниці, ручну гранату Ф-1, напівавтоматичну нарізну рушницю, мисливську рушницю та 500 набоїв.

Дані факти внесені до ЄРДР та кваліфіковані за статтями 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) та 263 КК України (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

Вилучене направлено до НДЕКЦ для проведення експертизи. Наразі проводяться слідчо-оперативні дії направлені на встановлення місцезнаходження власника вилученого та його затримання.

 

Відділ комунікації Головного Управління Національної поліції в Луганській області

Последние комментарии