На Луганському напрямку бойовики двічі порушили режим тиші у Станиці Луганській

На Луганському напрямку бойовики двічі порушили режим тиші у Станиці Луганській

За інформацією Головного управління розвідки Міністерства оборони України на Донецькому напрямку, у прифронтовій смузі, бойовики продовжують тримати важке озброєння. «Це міномети, танки, САУ та установки «Град». Озброєння розміщене у Горлівці, Макіївці, Донецьку та селі Яковлівка, що прилягає до Ясинуватської дорожньої розв’язки та Авдіївської промзони», – зазначив полковник Андрій Лисенко, речник Адміністрації Президента України з питань АТО, під час прес-брифінгу в Українському кризовому медіа-центрі.

За минулу добу у зоні АТО 1 український військовий загинув, 3 – отримали поранення. «Ці втрати українські війська понесли в Зайцевому та Авдіївці внаслідок ворожих обстрілів», – уточнив речник АПУ з питань АТО.  Втрати бойовиків – 1 загиблий та 8 поранених. Найбільші втрати понесли так звані «11-й окремий мотострілецький полк» (Макіївка) та «9-й окремий штурмовий мотострілецький полк» (Новоазовськ).

На Маріупольському напрямку вчора відбулося 14 обстрілів з боку бойовиків, зокрема 5 мінометних та низка снайперських. Члени незаконних збройних формувань порушують режим тиші по всьому фронту від Красногорівки до Широкиного. «Вчора в районі проведення АТО противник двічі проводив розвідку за допомогою безпілотників – у районах села Новоайдар та міста Бахмут», – додав полковник Лисенко.

На Донецькому напрямку, за минулу добу бойовики 15 разів обстрілювали позиції сил  АТО, активізувалися снайпери, продовжуються систематичні обстріли українських позицій по всій лінії фронту. «Регулярні мінометні обстріли з боку окупантів відбулися у Луганському, Новоселівці Другій, Авдіївці, Опитному», – зазначив речник АПУ з питань АТО. На Луганському напрямку бойовики двічі порушили режим тиші у Станиці Луганській.

 

Українські спецслужби повідомили про затримання двох бойовиків. «Одного  у Слов’янську за  приєднання до НЗФ, і активну участь в окупації міста, іншого – за перебування  у лавах бандформування «Прізрак» та контролю виїзду з Лисичанська у напрямку Луганська»,- повідомив полковник Лисенко.

Последние комментарии