Юрій Гарбуз зустрівся з головою Львівської облради Олександром Ганущиним

Юрій Гарбуз зустрівся з головою Львівської облради Олександром Ганущиним

Сьомого травня, у Сєвєродонецьку голова Луганської облдержадміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз зустрівся з головою Львівської облради Олександром Ганущиним, повідомила прес-служба ЛОДА.

Голова Львівської обласної ради розповів, що це його 20-та поїздка на Луганщину. Він зазначив, що більше займається гуманітарним напрямком та промоцією Львівщини. На Луганщину він приїхав з великою командою та допомогою для підшефних військовослужбовців. Під час зустрічі було досягнуто домовленостей про культурний обмін, обмін досвітом у сфері децентралізації влади, відпочинок дітей. 

По перше, хочу подякувати хлопцям зі Львова і всієї України, які сьогодні знаходяться в окопах, коли біда тупцяється по серцю Луганщини вже не першій рік, – зазначив Юрій Гарбуз. Я впевнений, що перемога буде за нами, – підкреслив очільник Луганщини. Юрій Григорійович привітав львів’ян з святом Воскресіння Господнього та 760-ти річчям Львова та висловив упевненість, що мудрість та розум переможе дурість і страх, тут обов’язково настане мир, всі хлопці повернуться додому й ми обов’язково візьмемося за руки.

Последние комментарии