Луганський обласний академічний український музично-драматичний театр презентував “Червоний капелюшок”

Луганський обласний академічний український музично-драматичний театр презентував “Червоний капелюшок”

14 квітня в Сєвєродонецькому міському палаці культури Луганський обласний академічний український музично-драматичний театр презентував свою нову роботу. Нею стала дитяча казка “Червоний капелюшок”, написана сучасним молодим автором Сергієм Пономаренком за мотивами однойменної відомої історії Шарля Перро в постановці Євгена Мерзлякова. Вистава є сучасною варіацією прадавнього твору, в якій класичні мотиви раптом отримують нове звучання, повідомляє адміністрація театру.

Дівчинка, у якої “розум гострий, як голка, а характер міцний, як вузлик”, бо вона є нащадком прадавнього роду капелюшниць, що виготовляли капелюхи для всього королівського двору, відправляється в цікаву і повну пригод подорож до своєї бабусі. В лісі вона зустрічає друзів, які допомагають їй перехитрити й знешкодити не злого, а просто самотнього і голодного вовка. Історія має щасливий фінал, де всі залишаються живі й здорові, а коло друзів стає ще більшим.

Весела, сповнена гумором, сучасними музичними ритмами, яскравими персонажами казка прийшлася до смаку не тільки дітям, а й дорослим. Щирий сміх і довгі аплодисменти стали винагородою всім творцям вистави.

Над виставою працювали режисер-постановник Євген Мерзляков, художник-постановник та костюми Ірина Лубська. У виставі зайняті:
Червоний капелюшок - Анастасія Адначева-Пономаренко, Дарина Штомпель
Мама, Бабуся - засл. арт. України Ольга Яковенко, Наталя Карчкова
Вовк - Денис Пономаренко, Ярослав Грошев
Зайчик - Тетяна Зінченко
Ведмедик-медик - Олег Борщов

Последние комментарии