Підприємство у сфері виробництва продуктів нафтопереробки та добування кам’яного вугілля ухилилось від сплати 4,9 млн. грн. податків

Як повідомив в.о. начальника ДПІ у м. Сєвєродонецьку ГУ ДФС у Луганській області Володимир Разумцев, управління податкового аудиту ДПІ у м. Сєвєродонецьку за результатами позапланової виїзної перевірки підприємства, яке здійснювало діяльність у сфері виробництва продуктів нафтопереробки та добування кам’яного вугілля, встановило порушення вимог податкового законодавства з ПДВ, що полягає в оформленні операцій з придбання товарно-матеріальних цінностей без їх фактичного здійснення.

За даними фактами співробітники оперативного управління ДПІ у м. Сєвєродонецьку встановили, що у період з травня 2015 року по червень 2015 року в регістрах податкового обліку посадові особи підприємства відобразили проведення операцій з придбання товарно-матеріальних цінностей (гіпс, бетон, пісок, швелер, труба, дизельне паливо та інше) без їх фактичного здійснення, чим ухилились від сплати податку на додану вартість у сумі 4,9 млн. грн. За цим фактом у єдиному реєстрі досудових розслідувань було зареєстровано кримінальне провадження за ч.3 ст.212 КК України.

За виявленими фактами тривають слідчі дії, встановлюється коло осіб, причетних до скоєння зазначеного кримінального правопорушення.

 

ДПІ у м. Сєвєродонецьку

 

 

 

 

Последние комментарии