У зв’язку з подіями у місті Сватовому відбулися тимчасові зміни в маршрутах прямування пасажирських потягів

У зв’язку з подіями у місті Сватовому відбулися тимчасові зміни в маршрутах прямування пасажирських потягів Київ – Лисичанськ – Київ та Харків – Лисичанськ – Харків. Про це повідомляє прес-служба ЛОВЦА.

За повідомленням управління інфраструктури та туризму Луганської облдержадміністрації й керівництва залізничного вокзалу Рубіжного рух пасажирських потягів не відміняється, але змінюється їх маршрут.

Пасажирський потяг № 531 сполученням «Київ – Лисичанськ» до міста Куп’янська рухатиметься за існуючим розкладом. Далі прямуватиме через залізничні станції населених пунктів Красний Лиман – Попасна – Лисичанськ – Рубіжне. 

Пасажирські потяги № 410 та № 610 сполученням «Харків – Лисичанськ» прямуватимуть через залізничні станції населених пунктів Ізюм – Красний Лиман – Попасна – Лисичанськ – Рубіжне. На залізничну станцію Куп’янська потяги не заходитимуть.

На залізничних станціях Красного Лиману та Попасної заплановані технічні зупинки з можливістю посадки та висадки пасажирів. Придбання квитків пасажирами на цих станціях буде організовано в самих потягах.
***

Відправка пасажирських потягів із залізничної станції міста Рубіжного буде проводитися за існуючим розкладом, через залізничні станції населених пунктів Лисичанськ – Попасна – Красний Лиман.

Пасажирський потяг № 532 сполученням «Лисичанськ – Київ» з Красного Лиману прямуватиме до залізничної станції Куп’янська, далі – за існуючим маршрутом.
Пасажирські потяги № 410 та № 610 сполученням «Лисичанськ – Київ» прямуватимуть до залізничної станції Красного Лиману, потім Ізюм – Харків, без заходу на залізничну станцію Куп’янська.

Час відправки пасажирських потягів із Рубіжного:
№ 532 – 17:01
№ 410 – 09:23
№ 610 – 21:23. 
Рух приміських дизель-потягів на ділянці Сватове – Попасна тимчасове припинено.

Последние комментарии