Георгій Тука зустрівся з представниками ООН в Україні

Георгій Тука зустрівся з представниками ООН в Україні

Днями керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука зустрівся з делегацією представників ООН в Україні. 
На зустрічі обговорювалися питання співпраці з міжнародними організаціями у двох напрямках: надання гуманітарної допомоги та відновлення інфраструктури в Луганській області. 

Про це повідомляє прес-служба Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

«Дозвольте вас привітати на Луганщини. Не можливо переоцінити той рівень допомоги, який надають нам міжнародні організації, зокрема і ООН, як у справі призупинення військових дій, так і в справі розбудови зруйнованих територій. Я просив би вас також допомогти нам із соціальними проектами. Я абсолютно переконаний, що війна – це наслідок розрухи у головах людей. Найкращий шлях досягнення миру – це зміна світогляду людей. Зараз в області вже працють програми по відправці дітей на відпочинок у інші регіони України. Таким чином, діти на власні очі, мають можливість переконатися, що в центральній і західній Україні мешкають такі самі люди, які не бажають їм зла і так само прагнуть до миру. Такі процеси це найкращий аргумент проти найпотужнішої російської пропаганди. Я був би вдячний, щоб ви від вашої організації започаткували або підтримали існуючи проекти по обміну студентів, відправці дітей на відпочинок піднявши їх на рівень ООН. Ми вже побачили, що коли діти повертаються після таких подорожей вони починають глузувати із своїх родичів, коли чують від них про «бандерівців», «фашистів», «хижаків з НАТО» і таке інше», – наголосив керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука. 

«Сьогодні я приїхав з командою, яка займається відбудовою інфраструктури та гуманітарними питаннями. Оскільки наближається зима ці питання є актуальними. Ми будемо і надалі займатися гуманітарними питаннями, але наше серце все таки з відновленням та розвитком територій. Я переконаний ми будемо робити все, що зможемо щоб вам допомогти», – сказав Постійний Представник Програми розвитку ООН в Україні Ніл Вокер.

Последние комментарии