Луганщина планує широко відзначити День захисника України

Відповідно до Указу Президента України від 23 серпня 2015 року
№ 497/2015 «Про відзначення у 2015 році Дня захисника України» на Луганщині заплановано проведення обласних заходів, присвячених святкуванню Дня захисника України, у яких братимуть участь керівництво області, представники місцевих органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, військовослужбовці та громадськість регіону. 

Про це повідомляє прес-служба Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

13 жовтня в Сєвєродонецьку відбудеться урочиста церемонія покладання квітів до пам’ятника генерал-майору Національної гвардії України Олександру Радієвському, де також буде відслужена панахида за загиблими українськими воїнами, які віддали життя за свободу та незалежність Вітчизни.
Того ж дня в Сєвєродонецькому обласному музичному училищі
ім. С.Прокоф’єва відбудуться урочистості з нагоди Дня захисника України.

14 жовтня в молитовних приміщеннях релігійних організацій пройдуть вранішні богослужбові відправи – молебні за захисників України.

У місті Сватовому готуються до проведення святкових тематичних масових заходів, запланованих на 14 жовтня.

Протягом жовтня керівники місцевих органів виконавчої влади та місцевого самоврядування відвідають ветеранів війни та військової служби, військовослужбовців, інвалідів війни, учасників українського визвольного руху, які перебувають у закладах соціального захисту населення, госпіталях для ветеранів війни, медичних та реабілітаційних закладах, сімей загиблих учасників антитерористичної операції, а також візьмуть участь у вшануванні солдатських матерів і дружин. 

У закладах освіти області протягом вересня-жовтня луганська молодь залучатиметься до Всеукраїнської молодіжної та дитячої акції «Напиши листа захиснику України».

Последние комментарии