Більшість населення Сєвєродонецька і Старобільська вважає Росію стороною конфлікту

Більшість населення Сєвєродонецька і Старобільська вважає Росію стороною конфлікту

Сьогодні, 24 квітня у приміщенні кризового медіа-центру «Сіверський Донець» за участі громадськості, преси та обласної влади Фонд «Демократичні ініціативи імені Ілька Кучеріва» презентував результати опитування «Луганщина: потреби, страхи, оцінка ситуації, сподівання на майбутнє». У ньому досліджувалася громадська думка мешканців Луганської області, зокрема міст Сєвєродонецька та Старобільська. 

Про це повідомляє прес-служба Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

На круглому столі присвяченому результатам соціального дослідження обговорювалися питання потреб жителів Сєвєродонецька та Старобільська та в цілому області, думки місцевого населення щодо ситуації на Донбасі, ставлення до Росії. 

Так, згідно опитування більшість населення і Сєвєродонецька (62%), і Старобільська (53%), вважає Російську Федерацію стороною конфлікту на Сході України.
«Нам важливо знати ситуацію на місцях. Ми переживаємо і хочемо доносити до всієї України настрої та думки Луганщини», – відзначила політичний аналітик Фонду «Демократичні ініціативи імені Ілька Кучеріва» Марія Золкіна. 

«В результаті дослідження було піднято багато важливих питань для нашої області. Цю інформацію ми проаналізуємо і будемо використовувати у своїй роботі. Нам потрібно, також розповсюдити її серед органів місцевого самоврядування», – сказала заступник голови ОДА Ольга Лішик. 

Ознайомитися з результатами дослідження можна тутhttp://www.dif.org.ua/…/luganshinapotrebnosti_-strahi_-ocen…

Последние комментарии