У Сєвєродонецьку для дітей переселенців провели майстер-класи з особистої гігієни та санітарії

У Сєвєродонецьку для дітей переселенців провели майстер-класи з особистої гігієни та санітарії

У м. Сєвєродонецьку Агентством сталого розвитку та підтримки дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні для дітей внутрішніх переселенців – школярів 1 – 4 класу проведено тренінг з гігієни та санітарії.  Про це повідомляє прес-служба Луганської облдержадміністрації.

«Програма охопила 200 дітлахів з різних шкіл на підконтрольній Українському Уряду території. Малеча, яка завітала до нас на тренінг, веселиться, стрибає та радіє, граючись із водою, при цьому вони отримують інформацію, яка їм знадобиться у житті», – сказала організатор майстер-класу Наталія Мягкова. 

В ігровій формі дітям розповіли, як правильно мити руки, чистити зуби, та що таке фільтри для води. На дитячий майстер-клас завітала також і заступник голови ОДА Ольга Лішик. Вона наголосила на важливості таких програм для дітей шкільного і дошкільного віку. 

«Ця програма зібрала діток з різних районів області. Вони мають можливість розширити свої знання у понятті особистої гігієни. Я думаю, ми всі повинні підтримати цих діток, які не винні в тому, що вони опинилися в такій складній ситуації у результаті бойових дій», – відзначила Ольга Лішик.

Последние комментарии