Молодь Луганщини запрошують взяти участь у Всеукраїнському Тижні Подружжя

З 15 по 22 травня 2014 року в Україні відбудеться Тиждень Подружжя. Тиждень Подружжя – це міжнародний рух, створений з метою поширення сімейних цінностей в суспільстві та утвердження цінності родини та шлюбу як найбільш значимого суспільного інституту.

Сьогодні в багатьох країнах світу Тиждень подружжя став традиційним та був утверджений на національному рівні: Німеччина, Нідерланди, Великобританія, Ірландія, Швейцарія, Бельгія, США, Австралія, Угорщина, Чехія, Румунія, Словаччина та інші країни.

Тиждень Подружжя проводиться в 19 країнах світу.

Мета Тижня Подружжя: кожного року протягом одного тижня (15-22 травня) зробити подружжя та шлюб головними темами в країні, об’єднавши для цього зусилля громадських організацій, державних та недержавних інституцій, медіа та журналістів, християнських церков, бізнесу та всіх небайдужих до цієї теми людей.

Кожного року цього тижня в Україні втілюються цікаві та неординарні ідеї, реалізуються профільні проекти: "Парад щасливих родин", "День поновлення весільних обітниць", "Сімейна Резолюція", "Подружній Діалог", "Фотовиставка "Сімейна сушка", "Фестиваль настільних ігор (Вечір гри в настольні сімейні ігри)", "Сімейне фото-дерево", "Cімейний фестиваль повітряних зміїв", "Сімейний водний БАЛТ", "Family Book-crossing", "Дерево кохання та мрій", "Сімейний ярмарок дрібничок", "Парад наречених", "Безкоштовні фотосесії для родин" та багато інщих.

Ви можете скористатись цими ідеями, або запропонувати власні непересічні ідеї, які можуть бути реалізовані протягом Тижня Подружжя в Україні.

Обговорення ідей до Тижня Подружжя в Україні відбувається на офіційних сторінках Тижня Подружжя в Україні в ключових соціальних мережах.

Детальна інформація за посиланням http://www.marriageweek.org.ua/



Управление молодежи и спорта ЛОГА 

Последние комментарии