У Сєвєродонецьку пройшли штабні тренування

“Ліквідація надзвичайних ситуацій у разі аварії на хімічно небезпечному об’єкті”— на таку тему пройшло штабне тренування органів управління сил місцевої ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту.

На території Сєвєродонецька знаходиться сім потенційно-небезпечних хімічних об'єктів. Тому питання готовності міста до ліквідації надзвичайної ситуації у разі аварії завжди має триматися на контролі,— розповів заступник міського голови, голова міської комісії з питань ТЕБ та НС Володимир Кравченко.

Під час штабного тренування про стан із готовністю до ліквідації аварії на хімічному підприємстві доповіли представники потенційно небезпечних хімічних об'єктів Сєвєродонецька. Наочно на діях у разі загрози виливання аміаку зупинився начальник штабу ЦЗ ПрАТ “Сєвєродонецьке об'єднання Азот” Віктор Фісенко.

Успіх ліквідації наслідків аварії на хімічному підприємстві залежить від злогоджених дій усіх служб цивільного захисту міста. Узагалі ж під час штабного тренування було визнано задовільним ступінь підготовки міста до ліквідації надзвичайної ситуації у разі аварії на хімічно-небезпечному об'єкті.

 

Джерело: ТРК СТВ

Последние комментарии