“Перше побачення” - чвертьфінальні ігри КВК

Друга гра чверть фіналу “Відкритої Сєвєродонецької ліги КВК” відбулась 15 червня у міському Палаці культури. Цього разу на тему “Перше побачення” жартували команди з Луганська “Добрий Шубін” та “ІТОТ же борщ” і сєвєродонецька - “Без ГМО”.

15 червня у Міському палаці культури відбулись чергові ігри “Відкритої Сєвєродонецької ліги КВК”. Дві команди з Луганська — “Добрий Шубін” та “ІТОТ же борщ”, а ткож сєвєродонецька каманда “Без ГМО” змагалися за право вийти у півфінал ліги. Організаторами гри виступили «Відкрита Сєвєродонецька Ліга КВК» та ГО «Сєвєродонецька Асоціація Молодіжних Ініціатив, за підтримки міської ради та благодійного фонду народного депутата України від Партії регіонів Олексія Кунченка “Заради майбутнього”.

Традиційно гру розпочав конкурс “Візитівка”. Кращими зі старту стала команда “Добрий Шубін”. Продовжив гру капітанський конкурс. У ньому гравці повинні були розповісти свою “Love story” та відповісти на кілька запитань від суперників. Свої версії прикмет першого побачення команди запропонували у конкурсі “Імпровізоване завдання”. А далі у завершальному конкурсі однієї пісні команди вчилися співати серенади. У результаті гри третій результат у команди “ІТОТ же борщ”. Сєвєродончани опинилися на другому місці. Першими ж стали гості з Луганська, команда “Добрий шубін”.

Високий рівень організації чвертьфінальних ігор відзначив Михайло Агранат — президент «Асоціації КВК України». Він зазначив, що цілком можливо у наступному році Сєвєродонецьк прийматиме один з турів Чемпіонату КВК України.

 

Джерело: ТРК СТВ

Последние комментарии