Другий сезон ігор КВК стартував

Другий сезон “Відкритої Сєвєродонецької Ліги КВК” розпочато! Минулої суботи у міському палаці культури відбулась перша гра чвертьфіналу, у якій взяли участь п‘ять команд-учасниць з Сєвєродонецька, Краматорська, Брянки та Луганська. Організатором ігор Ліги виступає громадська організація “Відкрита Сєвєродонецька Ліга КВК” за підтримки народного депутата від Партії регіонів Олексія Кунченка, благодійного фонду “Заради майбутнього”.

14 команд КВН з Луганська, Сімферополя, Харкова, Алчевська Стаханова, Брянки, Лисичанська і, звісно ж, Сєвєродонецька заявили про свою участь у другому ігровому сезоні “Відкритої Сєвєродонецької Ліги КВН” аби позмагатись за ексклюзивний Кубок ліги і грошову винагороду у 5 тисяч гривень. Ліга стає настільки популярною у колах КВН-щиків, що кількість команд-учасниць росте з геометричною прогресію разом із рівнем їх виступів і рівнем організації змагань.

Традиційні “Ни пуха, ни пера”.... і всі п’ять команд - сєвєродонецькі “220 Вольт” і “Песчаный карьер”, “Наше время” (Луганського державного університету внутрішніх справ), “СБУ” з Брянська та “Русь” із Краматорська, всі як один заряджені позитивом і бажанням перемогти, почали сипати порадами щодо поведінки на першому побаченні, що й відповідало темі першої гри чвертьфіналу. У вересні у півфіналі КВНщики гулятимуть весілля, а медовий місяць буде лише у фіналістів — у грудні.

Своїми враженнями від гри поділився кожен з членів журі.

Найзавзятіші вболівальники отримали квитки на наступну гру чверть фіналу, яка відбудеться у міському палаці культури 15 червня. У вересні відбудеться півфінал, а 21 грудня — фінал сезону. До фіналу за результатами гри вийшли досвідчені команди: “СБУ” (Брянка), “Наше время” (Луганськ) і “Песчаный карьер” (Сєвєродонецьк). Доля ще двох команд- учасниць — чи вийдуть вони до півфіналу - визначиться за результатами другої гри чвертьфіналу.

 

Джерело: ТРК СТВ

Последние комментарии