При Сєвєродонецьких ДЮСШ розпочали роботу табори з денним перебуванням

Два тижні розваг, відпочинку й занять улюбленим видом спорту чекають у червні на 250 юних сєвєродончан-вихованців міських дитячих спортивних шкіл. Там розпочали роботу табори з денним перебуванням.

Відкриття таборів при дитячих спортивних школах Сєвєродонецька — торік — експеримент, у 2013-му — звичайна практика. З початку червня при усіх чотирьох ДЮСШ розпочали свою роботу дитячі табори з денним перебуванням. За перший літній місяць там зможуть з користю провести своє дозвілля 250 юних сєвєродонецьких спортсменів під наглядом 20 тренерів. Така форма організації літнього відпочинку дітей корисна для малечі і дуже зручна для батьків.

В таборах при ДЮСШ юні волейболісти й гімнасти, футболісти й легкоатлети, плавці й тенісисти не лише продовжать займатися улюбленою справою, а зможуть спробувати себе в інших видах спорту, взяти участь в естафетах та загальних змаганнях — усе це під пильним наглядом медпрацівників. Попит на таке дитяче дозвілля з пізнавальними екскурсіями та обов'язковими тренуваннями відчутно зріс, тому в одній зі шкіл, а саме в ДЮСТШ водних видів спорту “Садко”, буде організовано не одну, а дві табірні зміни.

Світлана Попова головний спеціаліст відділу у справах сім'ї, молоді та спорту міськради:

“Практика показывает, что такие лагеря себя оправдали, в прошлом году мы охватили 176 детей отдыхом, а в этом году будут порядка 250 юных спортсменов охвачены будут отдыхом на базах лагерей ДЮСШ. Я хочу сказать слова благодарности комбинату школьного питания, который пошел нам на встречу и открыл нам столовые на базах общеобразовательных школ, которые находятся территориально близко к нашим спортивным школам. И ребятам и тренерам, естественно, очень удобно водить туда на обеды детей”.

 

Джерело: ТРК СТВ

Последние комментарии