Світ дитинства

Сєвєродонецька міська влада за підтримки благодійного фонду “Заради майбутнього” народного депутата Олексія Кунченка, відкрили одразу два майданчика по вулиці Курчатова, у дворах будинків 7 та 27. 

З настанням літньої спеки на вулицях Сєвєродонецька побільшало дітей. І в цій ситуації важливо, коли для дитячих розваг існують спецільно створені майданчики. Один з таких острівків дитинства у подарунок від міської влади та благодійного фонду “Заради майбутнього” народного депутата Олексія Кунченка, отримали жителі двору, що знаходиться біля 7 будинку по вулиці Курчатова.

Андрій Гавриленко, секретар міської ради:

“В канун Дня города у нас в городе будут устанавливаться 7 похожих площадок. Это продолжение программы, которая была начата ещё в позапрошлом году, она продолжалась в прошлом году, и вот продлжается в этом году, по улучшению условий жизни внутри микрорайонов нашего города.”

Необхідність розташування майданчика саме в цьому дворі відзначила й Людмила Бабєнкова — депутат міськради.

Олександр Середа, заступник начальника управління ЖКГ, закликав і дорослих, і дітей берегти встановлений майданчик й у разі пошкоджень звертатися до житлосервісу “Еврика”.

Розважальну програму для головних героїв свята, дітлахів, підготували вихованці дитячо-юнацького комплексу “Юність”. І які ж розваги без подарунків. Дорослі раділи новому майданчику не менше, ніж діти.

Цього ж дня ще один дитячий майданчик відкрили у дворі будинку по вулиці Курчатова, 27. Гойдалки, карусель, лавки, а в центрі композиції - потішна гірка у вигляді рожевого слона. Треба сказати, що цей новий майданчик вигідно вирізняється з поміж інших своїм різнокольоровим виглядом. На такий оазис дитячих розваг тут чекали давно.

За словами мешканців району, майданчик виріс на цьому пустирі дуже швидко. Постаралися працівники житлосервісу “Промінь”.

Заступник міського голови Володимир Кравченко відзначив, що встановлення майданчику проходить у рамках програми благоустрою міста.

Для того, щоб у цьому дворі з’явився майданчик, ініціативна група мешканців будинку подала заявку, також цим питанням упритул зайнявся депутат округу Володимир Коритний.

У відповідь, усі почесні гості отримали щиру подяку від дітей.

Ігри на свіжому повітрі продовжились і на дітей чекав ще один сюрприз. Розважати малечу приїхали артисти міського палацу культури. Кумедні персонажі та веселі конкурси гарантовано зробили для них цей день незабутнім.

 

Джерело: ТРК СТВ

Последние комментарии