В Сєвєродонецьку триває місячник з благоустрою міста

В Сєвєродонецьку триває місячник з благоустрою міста. Працівниками житлосервісів приводяться до ладу прибудинкові території, здійснюється побілка бордюрів, дерев, фарбування лавок, сушарок для білизни тощо. Оновлюються дитячі майданчики, до пісочниць завозиться свіжий пісок.

Роботи з весіннього благоустрою Сєвєродонецька — у самому розпалі. Найбільш плідно вони проходять в тих місцях, де мешканці теж не сидять, склавши руки, а жваво включаються в робочий процес. Ініціатива жильців будинків та їх взаємодія з працівниками житлосервісів приносить просто дивовижні плоди. Так, всього лише за рік справжнього сімейного затишку набуло подвір’я будинку №34 по вулиці Партизанській. Мешканці будинку брали найактивнішу участь у зведенні розважального куточка для своїх дітей.

Ініціативу мешканців будинку підтримали працівники житлосервісу “Добробут” та народний депутат Олексій Кунченко. Благодійний фонд “Заради майбутнього” виділив кошти на придбання гойдалок для нового дитячого майданчику. Проте активісти не зупинилися на досягнутому. Нинішньої весни вони планують подальший благоустрій свого подвір’я, створення додаткової живої краси через озеленення.

Міська влада та працівники сєвєродонецьких житлосервісів чекають подальшої ініціативи та реальної допомоги з благоустрою подвір’їв від активних, небайдужих сєвєродончан. Адже весна — найкраща пора для почину в таких справах. І слушною нагодою цьому може стати загальноміський суботник, який відбудеться в Сєвєродонецьку 20 квітня.

 

Джерело: ТРК СТВ

Последние комментарии