7 сєвєродонецьких підприємств отримали звання кращого платника податків на Луганщині

Сім сєвєродонецьких підприємств отримали звання кращого платника податків на Луганщині у регіональному етапі Всеукраїнського рейтингу “Сумлінні платники податків — 2012”. Нагородження переможців відбулося в Луганську 5 квітня, саме цього дня в області відзначався День Асоціації платників податків України. 

До Дня Асоціації платників податків України, який відзначається в нашій області 5 квітня, в Луганську пройшов ряд офіційних та святкових заходів. Зокрема Президент Асоціації Валентина Арбузова прибула з візитом до обласного центру, де зустрілася з головою ДПС в Луганській області Олександром Антіповим. Обидва керівника підкреслили свої наміри про співробітництво у напрямку вдосконалення податкового законодавства, зменшення тиску на бізнес та проведення освітніх заходів для підприємців.

Цього ж дня в Луганську відбувся семінар з питань практичного застосування норм Податкового кодексу України. Для присутніх підготували доповіді на цілий спектр питань щодо сплати різних видів податків, змін до законодавства, проектів нормативних актів тощо. Ще один масовий захід, цього разу святковий, організований до цієї дати — нагородження переможців Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків-2012». Для участі в урочистостях до Луганська приїхали підприємці з усієї області. Цього дня відбулося оголошення підсумків регіонального етапу і визначення тих, хто буде представляти область на рівні держави.

Перший заступник голови облдержадміністрації Едуард Лозовський та голова облради Валерій Голенко відзначили, що кількість переможців у рейтингу в цьому році збільшилася, а відносини між представниками бізнесу та влади набагато покращилися.

Загалом у цьому році було подано 167 заявок на участь у 12-и номінаціях. Почесні звання переможця отримали 49 суб’єктів підприємництва різних сфер діяльності. До їх числа увійшли 7 сєвєродонецьких підприємств, чотири з яких здобуватимуть визнання на всеукраїнському рівні. Тож переможцями від нашого міста стали: у галузі “Важка промисловість” одразу три підприємства: ТОВ Спільне підприємство “Укрзовніштрейдінвест”, ТОВ “Кларіант Україна”, ПрАТ “Сєвєродонецький оргхім”. Колективне підприємство №52 “Термоізоляція” перемогло у номінації “Будівництво”. ПАТ “Хімпроект” та ТОВ Науково виробниче підприємство “Мікротерм” - у галузі культури та науки. Сумлінним платником податків у сфері транспорту та зв’язку визначили ПрАТ “Об’єднане господарство залізничного транспорту”. Критеріями відбору стала не тільки добросовісна виплата податків, а й проведення соціальних програм, рівень заробітної плати, кількість робочих місць тощо.

 

Джерело: ТРК СТВ

Последние комментарии