Благодійна акція «Добра справа»

Протягом лютого в Сєвєродонецьку проводилася акція «Добра справа», яка ініційована Національною скаутською організацією України «Пласт» (діти віком 12 – 18 років).

В рамках акції діти виготовляли творчі вироби власними руками під керівництвом досвідчених майстринь. До акції приєдналися студенти будівельного коледжу № 98 та Сєвєродонецького хіміко-механічного технікуму.

Виготовлені вироби будуть виставлені на благодійному ярмарку перед концертом, присвяченим 8 Березня в музичному училищі. В рамках акції буде організована безпрограшна лотерея. Заплативши 10 гривень кожен учасник лотереї отримає унікальний подарунок (лялька-мотанка, авторська листівка, сувеніри з солоного тіста, тощо). 

Усі зібрані кошти буде спрямовано на лікування Бондаревої  Уляни (діагноз ДЦП).

Акція «Добра справа» є традиційною, вона проводиться третій рік поспіль. В 2012 році при підтримці Головко Юрія Олексійовича,  Івоніна Михайла Володимировича, відвідувачів перукарні «Гала та Ко» та коштів благодійного ярмарку було зібрано 3450 гривень.

До акції може приєднатися кожен бажаючий. Власні поробки можна принести за адресою: вул.. Курчатова, 17, клуб «Восход» (контактна особа Ковальчук Неля, 0958282302).

Чекаємо Вас на концерті перед 8 Березня в музичному училищі.

Последние комментарии