Сєвєродонецька молодь поспілкувалася зі студентом із Бразилії

Презентація міжнародного проекту ProFFuture відбулась 13 лютого в Сєвєродонецькому технологічному інституті ВНУ імені В.Даля. Основні завдання проекту - розкрити та розвинути професійні навички у учнів, розширити кругозір школярів та надати їм інформацю стосовно різних сфер діяльності та професій, поліпшити рівень володіння англійською мовою. Географія проекту — 15 обласних центрів України, до їх складу включено й Сєвєродонецьк. У нашому місті проект реалізується громадською організацією “Сєвєродонецька молодіжна рада” за підтримки Сєвєродонецької міської ради та в партнерстві з всеукраїнською молодіжною громадською організацією “AIESEC” в Україні.

ProFFuture — національний проект всеукраїнської молодіжної громадської організації “AIESEC” в Україні, спрямований на активацію лідерських якостей серед школярів та надання їм платформи для прийняття рішень щодо власного майбутнього. Заручившись підтримкою міської ради, у нашому місті проект реалізує Сєвєродонецька молодіжна рада. Презентація проекту відбулась 13 лютого у Сєвєродонецькому технологічному інституті.

Пояснити школярам, що вони будуть щасливі лише тоді, коли будуть займатися улюбленою справою, до якої є схильність — основна думка, з якою хотів поділитися волонтер проекту, студент Федерально Університету Санта-Катаріна (Бразилія) Родріго Мартінс.

 

Джерело: ТРК СТВ

Последние комментарии