Прем'єрний показ спектаклю “Вибачте, я на хвилинку”

15 грудня у Міському палаці культури відбувся прем'єрний показ спектаклю “Вибачте, я на хвилинку”. Вимушену драму за сюжетами західноєвропейської драматургії представив на розсуд глядачів Сєвєродонецький міський театр драми. Режисером-постановником спектаклю виступив харків'янин Ігор Гладкий, головні ролі зіграли Ірина Суханова та Галина Синаревська.

У Сєвєродонецькому міському театрі драми відбулася прем'єра. Новий спектакль у жанрі вимушеної драми “Вибачте, я на хвилинку”, поставленої за сюжетами західноєвропейської драматургії, змальовує життя різних прошарків суспільства 50-х років 20 століття.

Інколи, відлучившись всього на хвилинку, можна потрапити у непередбачувану ситуацію. Так сталося і з героїнями спектаклю. Поважна Дама (Ірина Суханова) забуває свій гаманець у гардеробі й не може розрахуватися з прибиральницею (Галина Синаревська). Остання ж через це не випускає її з жіночої вбиральні. Лише одне може змусити прибиральницю відчинити двері – сміх Дами. Сама ж Дама, у якої немовби-то чудове життя та є все — сім'я, гроші й положення в суспільстві, лише гірко плаче, згадуючи власну долю. Курйозний, на перший погляд випадок, перевертається у цілу драму життя. Не в змозі ні засміятися, ні навіть піти додому змивши косметику, дама гордливо залишається у кімнаті. Ситуація змушує жінок з діаметрально протилежними долями розкрити одна одній свої душі.

 

Джерело: ТРК СТВ

Последние комментарии