У міському товаристві «Надія» відзначили Міжнародний день людей з обмеженими фізичними можливостями

Міське товариство з життєствердною назвою «Надія» не перестає дарувати надію тим, хто потребує щонайбільшої, щонайщирішої і безкорисливої підтримки на всіх рівнях - людям з обмеженими фізичними можливостями. Тут члени товариства можуть подивится в очі один одному, висловити наболіле і порадіти увазі з боку громадськості та міста. Таку нагоду дають різні дні календаря. І один із них – 3 грудня - Міжнародний день інвалідів.

3 грудня у міському товаристві «Надія» відзначили Міжнародний день людей з обмеженими фізичними можливостями. Очевидно, що людей, охочих об'єднатися і стати членами товариства стає все більше. Нині надіївців і їх гостей вже не вміщує актова зала. Тож, насущна потреба товариства у більш просторому і комфортному приміщенні поселяє нову надію на її задовільнення і втілення у життя. Ніколи не втрачати надію на краще схвильовано побажала своїм підопічним керівник громадської організації Валентина Злиднєва. Вона радо відзначила, що їй нема потреби оббивати пороги владних структур і просити допомоги, тепер разом з активом товариства її більше хвилюють організаційні питання – як зібрати людей на свято.

Від імені міської ради, міського голови Валентина Казакова і міської організації Партії регіонів передав подарунки й привітав членів товариства «Надія» перший заступник міського голови Сергій Дядик.

Міська влада, зауважив заступник міського голови Сергій Терьошин, високо цінує товариство людей, яких об’єднує загальна мета взаємопідтримки та взаємодопомоги.

За мужність, стійкість, витримку, усвідомлену громадську позицію та з нагоди Міжнародного дня інваліда Подяками міської ради були нагороджені члени міського товариства «Надія»: Юрій Ткачов, Тетяна Рибакова, Володимир Щеглов, Микола Візєр, Володимир Дудін, Олександр Кременець, Олександр Касьяненко, Сергій Стародинов та Микола Айвенко.

Директор благодійного фонду «Заради майбутнього» Євген Халін передав членам товариства «Надія» слова вітання і запевнення в подальшій співпраці від імені народного депутата України Олексія Кунченка. Допомога Олексія Петровича була і залишатиметься однією з найвідчутніших. Так, багатьом членам товариства благодійний Фонд надав суттєву фінансову допомогу на лікування.

Активу і членам громадської організації від фонду були вручені цінні подарунки. Приїхали до сєвєродончан привітати з міжнародним днем інваліда і члени подібних товариств з інших міст області: Лисичанська, Білокуракіне та Старобільська. Подарунок у вигляді концертних номерів піднесли винуватцям свята творчі колективи Об’єднання підліткових клубів «Юність». Повниться самобутніми талантами й саме товариство. Проникливо щирим і світлим голосом порадувала всіх гостей співоча надія товариства Світлана Кучеренко.

 

Джерело: ТРК СТВ

Последние комментарии